Gävle PonnyTravKlubb

Länk till Gävle Ponnytravklubbs egen hemsida

Gävle Ponnytravklubb bildades 1994 och har sedan dess bedrivits som en idéell förening.

Vi har ca 100 medlemmar och ca 30 licenserade ungdomar. Vi anordnar ponnytravtävlingar på Gävletravet för licenserade hästar och kuskar. Inom ponnytravet tävlar man på samma villkor som i travtävlingar för större hästar. Vi ordnar i dagsläget två-tre tävlingsdagar varje säsong (mars – november), varje tävlingsdag består av 10-15 lopp med max femton hästar i varje lopp. Vi ordnar också ett flertal klubbtävlingar per år. Utöver detta tillkommer ett antal insprängda lopp vid stortravets tävlingsdagar.

Ponnytrav är en sport som engagerar hela familjen, detta är något vi främjar för att skapa god sammanhållning mellan våra medlemmar. Det är endast en kort stund under loppen som deltagande ekipage är konkurrenter, all annan tid vi träffas är vi kompisar som stöttar och gratulerar varandra i framgång så väl som i motgång. 

Medlemsavgiften för Gävle Ponnytravklubb är 400 kr/år per familj, insätts på BG 297-9474. Vid inbetalningen av denna avgift uppge namn och personnummer på samtliga medlemmar i familjen, därefter skickar man ett mail till gp-tk@hotmail.com med namn, adress och telefon nr för uppläggning i vårt medlemsregister. Det är viktigt att vi får in din mailadress eftersom mycket information från klubben mailas ut.

I denna medlemsavgift ingår avgiften till SPTF (Svenska Ponnytravförbundet), en intresse- och basorganisation för ponnytrav inom Svensk Travsport. Tidningen ”Unga Travet Magasin” ges ut till samtliga licensinnehavare med 4 nr/år. Delta på klubbaktiviteter och klubblopp samt träna på banan under våra ponnytider. 

Gävle Ponnytravklubb hälsar Er varmt VÄLKOMNA att besöka våra tävlingar och närmare ta del av föreningens verksamhet.


STYRELSE 2015

gp-tk@hotmail.com
 
Birgitta Bergström - ordförande spjutbocity@telia.com tel: 073 - 3706992
Stefan Hammarstedt - vice ordförande och kassör stefan.hammarstedt@billerudkorsnas.com tel: 070-795 12 82


Ledamöter
Ulrika Eklund
Josefine Dehlin
Victoria Frisk

Suppleanter
Mats Ek
Ann-Sofie Asplund
Rebecca Fredriksson
Claes Almén