Tips och intervjuer

Torsdag 27 april är det V64-tävlingar med första start 18.15. Uppsnack finns att läsa nedan. Det blir även uppsnack före tävlingarna i puben i totohallen kl. 17.30 med kvällens spelexpert Anders Malmrot och gäster.

Det är Jackpot på V64 med 4 miljoner kr till en vinnare med 6 rätt.  


Dick S Jansson, proffstränare i Eskilstuna, gästar Gävle med 5 The Lucky One (V64-4) som startar med Ulf Ohlsson i sulkyn i ett lopp där tilläggshästarna står 40 meter bakom. Hur är det med formen?

- Det är lite blandade resultat, men han känns jättefin. Senast gick han utan boots, men då var han rullig förutom sista 200 meterna då han avslutade jättefort, säger Dick dagen före loppet.

Det känns som en riktigt bra häst som startar från spår fem i voltstart, hur ser du på det?

- Han galopperade en gång bakom bilen på Solvalla i vintras, men annars har han aldrig galopperat. Näst senast hade han utmanat om segern om luckan kommit lite tidigare och jag tror inte att spår fem ska vara någon fara, han kan öppna ganska bra också.

Blir det några förändringar till den här starten och hur ser du på segerchansen?

- Han går med aluminiumskor och helstängt huvudlag igen och sedan åker bootsen på igen. Alla lopp ska köras och allt kan hända, men den här hästen är jag alltid lite optimist med, hälsar Dick.

MATHIAS GUSTAFSSON

Klicka här för aktuell väderrapport.
 
För programmets rank & system så klickar ni er vidare här.