Tips och intervjuer

Inför lördagens tävlingar är det full fart i stallet hos hemmatränaren Stig Jarle Röste på Hagmyren. 5 hästar från stallet ska ut och inom V65 startar 4 av hästarna.

Out startar i montéloppet, V65-2, med Camilla A Röste i sadeln. Möter lite för bra motstånd idag, då hann tyvärr brukar ge sig lite till slut. Nöjd om han får med sig en peng.

Backmo Svea startar i V65-3. Hon har inte varit ute på länge och då hon precis gått över tilläggsgränsen kommer det bli lite tufft idag. Jättenöjd om hon får en peng med sig.

Lundås Emil startar i lopp 7. Är bättre än raden, och jag var jättenöjd med honom efter senaste start. En bra platschans. Distansen passar honom bättre än senast.

- Sundbo Rubin startar från spår 12 i lopp 7. Hoppas på en peng men det är tufft från spåret. Bättre distans än senast, säger Stig Jarle Röste.Ikväll är det Ljusdalsdagen på Hagmyren.

Utanför V65 startar Snyggare i lopp 1.

Jag var jättenöjd med honom senast och han var obrukad i mål. Han är lite nervig så jag vill ta det lugnt med honom och ge honom lite snälla lopp. Går han som senast kan han vinna, meddelar Stig Jarle Röste.

METTE PÖKELMANN
 

Klicka här för aktuell väderrapport.